miercuri, 4 februarie 2009

autoMotivare



Nu sunt aici ca sa te multumesc pe tine, necunoscutule, si nici pe tine drag prieten,nici macar pe tine, ruda mea. Sunt aici ca sa ma ocup de sufletul meu, de dorintele mele, de ceea ce ma face fericita! Sunt aici nu ca sa iti demonstrez tie ,stranger, cat de dragutza sunt, funny sau orice alt apelativ, complezente sau alte cele , si nici sa imi demonstrez prietenia postand poze cu tine ,prietene, caci sunt acolo langa tine de fiecare data cand ma chemi si chiar cand nu o faci. Si nu sunt aici ca sa imi afisez dragostea mea pt tine, draga ruda, caci ar trebui sa stii ca oricum ar trece timpul si nu ne-am mai vorbi, cand va veni momentul, ne vom apela fara urma de resentimente. Dar aceste lucruri nu se stiu pt k nu sunt afisate,spuse, SCRISE , sau alte metode , de a arata lumii cat de populari,iubitori si darnici suntem.
Caci totul se rezuma la asta.LUMEA!'
Traim ca sa aratam altora c putem, ce insemnam si cat putem sa acaparam.... dar astea duc la satisfactia personala???Asta face ca sufletul tau sa zambeasca? Daca e asa eu ma retrag. Dupa cum bine nu a-ti observat, de un an numai postez albume(poze) si nici nu o sa o mai fac (referire la nelipsitul HI5)
Vreau sa imi satisfac nevoile, pornirile or whatever u call it.Vreau sa ma introc la vechea mea pasiune si la seriozitatea pe care o aveam pt fotografie.Vreau sa invat sa ma dau cu placa( nu cea muzicala :)) Vreau sa am mai multe iesiri,nu.NU in cluburi. la munte , vreau sa imi cunosc tara mai bine.Vreau sa am o excursie lunga prin tara, o aventura, poate o regasire si o cunoastere de sine si de altii :).
Vreau sa ma intelegi, fara sa iti explic prea mult si vreau sa nu te mai ascunzi sub acel invizible si sa zici in fata k nu iti place, k nu sunt TRUEEEE :)). Prefer sinceritatea chiar dak e scuipata, flegmata in fata,dar macar stiu!(sa imi intorc spatele si sa numai incerc sa t inteleg). Nu ma forta sa iti fiu pe plac si nu ma forta sa fac c vrei tu, drag straine,prieten,ruda.
T iubesc pt ca esti o persoana, un SUFLET. Intoarce capul si observa. Tu pe care ingeras il urmezi?

2 comentarii:

  1. Chiar observ....tu observi? Ai sti daca sunt in spatele tau? Sau in fata ta? Sau langa tine?

    RăspundețiȘtergere
  2. @The Observer
    daca mai face atenta, nu numai k te-as observa. dar pana atunci cale lunga.... sau nu.

    RăspundețiȘtergere