joi, 11 iunie 2009

Miros de tei vs Fa ce vrei !

 

 

Este clad. Este foarte cald pentru mine… care nascuta in cea mai calduroasa luna a anului,si  avand soarele ca stea sub care m-am nascut ( stiu, repetitie, constienta si mi-o asum) …. o ia razna la caldura prea mare. Este cald.Poate nu asa d cald. Dar asa resimt acum, cald d mor...de tine. Cuvantul zilei??? CALD

Dar dimineata pe racoare , iesind afara am dat iar peste acel iz al amintirilor.Flori d tei . Ce aroma ce flagrance ,indeajuns sa uit ca inca sunt in Bucuresti, si sa plec putin dincolo spre lumea mea a amintirilor, a momentelor fericite ,  gandului dus d vant. Si ma trezesc si imi propun sa plec, cat mai curand spre alt aer . Si am dat. Nu am cautat prea mult caci au avut ei grija sa isi miste gratios corpurile pe langa mine, astfel incat sa dau peste un alt iz . L-as numi un iz al nesimtirii, al ignorantei,al calatorului de autobuz caruia nu ii pasa k el… miroase. Da miroase domne… d ma ia pe mine , iar, toate caldurile de nervi, de stres, asteptand nerabdatoare sa cobor cat mai rpd la prima statie , caci chiar daca mai am de mers, si pe tocuri, dar mai bine pe jos !!! E mai sanatos pt inima, sufletul si mintea mea!!! Si in plus, regasesc acel miros d la care am pornit … flori d tei … amintiri… dus d vant.

Discution : Intr-un moment de al meu de ratacire , discutam cu mama despre vrute la care m-am trezit ca sunt putin bulversata si ii cer si eu un sfat mamei, k doar daia e mama. pe scurt :

eu: pai si ce sa fac eu acu?

mom: fa ce ai facut si pana acum !!!

IMG000068

END

p.s. : intre timp am deschis geamu si e racoare… in capu meu s pare k inca caldura este, indetectabil, insesizabil, dar notabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu