sâmbătă, 16 ianuarie 2010

SI

 

Daca as fi cum ar vrea poporul , sa ma sugrum sub ale lor cerinte si sa-mi infrang ale mele porniri ... cu siguranta nu as mai fi aici. Aici scriind , analizand si observand privirile celor noi in juru-mi, criticile constructive ce-mi tranzmit o minge grea de plasat in meciul asta dur al arhetipurilor . Privind deoparte as zice k e un masacru dar plasandu-ma in centru-mi zic k e normal, firesc si de ce nu, vina imi apartine. Pentru ca sunt cum m-am crescut sa fiu si nu o persoana normala dar o persoana destul de banala , iar de banal toti fug … inclusiv insumi.

Actionand intuitiv nu e o alegere buna in a fi perceput de popor , caci fiecare-si delimiteaza criteriile si pretentiile inainte de intrarea in cercul personal al individului . As fi vrut sa primesc inainte de contactul cu poporul cate o prescriptie a fiecaruia … si astfel elimin posibilitatea de prima critica aka bad impression . Sa ai un CV , un Resume al fiecarui individ nou astfel incat sa nu apuci sa tragic concluzii debea dupa ce il citesti si il asculti si il privesti si ii vorbesti si ii tranzmiti si ... Inainte de toate sa fii placut de toti este imposibil , dar mi-as dorii sa fii placut fara sa iti sustii cauza nobile. Este impardonabil sa faci , sa te prefaci …. Dar oare astfel nu eviti orice alte nelamuriri , neintelegeri ? Asta daca o faci pentru celalalt si nu o faci pt bunul tau interes, cum se intampla . Arare ori sa te gandesti sa faci ceva pentru cel de langa tine…. Dar d c oare nu toti avem implementata gandirea ca daca lui ii e bine atunci si tie iti e bine…. Fa ca sa primesti...

Pasind pe un drum initial ales , la o a doua privire e intamplator petrecut , nu dai inapoi sa simti ca nu mergi nici inainte si esti undeva in asteptare. Cu bagajele facute , cu cartea plina de evenimente, pe care o citesti din cand in cand , ca sa nu uiti de unde ai venit , si nu plecat, caci nu o sa reusesti nicioadata sa fii plecat lasand in urmat-i poate regrete , sentimente, amintiri! Ci pregatit sa o iei la drum la orice obstacol , sa depasesti momentul si sa te intaresti singur ….

Mode: subjugata

P.S. : am gasit acest text printre scrierile mele , si cum ma miram recitind si in lipsa de alta inspiratie mi s-a parut oportun sa postez :); actualul meu dusman, timpul, ma determina la actiuni extreme . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu